Rădoi a explicat de ce nu i-a răspuns la telefon lui Gigi Becali, care l-a sunat insistent în ultimele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România întâlneşte azi Germania, de la ora 19.00, şi poate obţine o calificare istorică în finala Campionatului European de tineret.

Selecţionerul Mirel Rădoi încearcă să-şi ţină elevii concentraţi la maximum şi nu este interesat decât de starea acestora. El a explicat de ce nu i-a răspuns la telefon naşului său, Gigi becali, care l-a sunat insistent pebtru a-l întreba dacă merrită sau nu să-l ia pe Adrian Petre la FCSB. "Vă spun sincer că în cele două zile am dormit nouă ore. Azi, la prânz, am făcut-o pe a zecea. Nu aveam cum să-i răspund lui, nu ştiu ce fac copiii mei, nu ştiu ce face soţia, familia, nu ştiu decât ce fac jucătorii în cantonament şi ce ne va pune în dificultate mâine seara. Şi în momentul ăsta nu mă interesează cine se va supăra că nu îi voi răspunde. Vom vedea după meciul cu Germania" , a declarat Mirel Rădoi aseară.

*L-am sunat (n.r. - pe Mirel Rădoi) ca să-mi spună (n.r. - dacă merită să-l transfere pe Petre). I-am dat mesaj: Băi, răspunde-i lui naşi-tu dacă vrei să te califici cu Germania! Lasă mândria, cu naşi-tu! Şi văd că nu răspunde. E ocupat, dar să-i răspundă lui naşi-su", afirmase Becali ieri la prânz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite