Rădoi, desfiinţat după eşecul cu Georgia: „Brelocul lui Stoichiţă! Nu se ştie când a terminat liceul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cornel dinu

Selecţionerul echipei naţionale a fost criticat dur după ce, miercuri seara, Româna a fost învinsă pentru prima dată în istorie de reprezentativa Georgia, scor 2-1, într-un meci amical jucat la Ploieşti

Cornel Dinu a comentat într-o notă ironică jocul tricolorilor, pe care l-a caracterizat drept o 'sambă în căruţă'. "Ce jucăm noi este ceva de samba de carnaval. Dar nu aia din mişcare, aia normală care e pe Copacabana, e un fel de samba din căruţă. E distractiv când spui că noi jucăm ofensiv, dar nu avem cum să jucăm ofensiv când noi nu avem nicio combinaţie ofensivă", a spus fostul fotbalist la Telekomsport. 

Dinu i-a criticat în termeni duri pe Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice, dar şi pe Mirel Rădoi, despre care spune că este lipsit de experienţă, astfel că nu are cum să facă perfomanţă, "Cred că este un chilipir, un breloc pe care şi l-a pus acolo Stoichiţă, ca să compenseze şi el, spre apusul carierei, să spună că ia decizii bune pentru fotbalul românesc. E directorul tehnic şi alege antrenori, după nenorocirea aia cu Daum. Cum noi îl putem pe Daum şi georgienii îl pun pe Sagnol? Nu poţi să pui la echipa naţională pe Rădoi, care până atunci nu a antrenat pe nimeni, nu se ştie când a terminat liceul, că şi asta contează foarte mult. Nu are experienţa asta deloc. Olăroiu e în tribună, un om citit, care ar putea să ridice valoarea, iar pe bancă sunt puse nişte marionete", a spus fosta glorie dinamovistă.

Rugat să comenteze titularizarea lui Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, Cornel Dinu a criticat selecţia făcută de Mirel Rădoi, pe care l-a acuzat că face jocurile naşului său, Gigi Becali. "Aici e vorba de naşul cu finul. FInul Rădoi îi aduce pe Olaru şi pe Tănase, utimul nici nu este de acest nivel. Gafa lui zice tot. Asta e să ne împăcăm cu naşul, îi punem 3 jucători, să zică a doua zi că pe Tănase ia 86 de milioane de euro, cam cât pe Combinatul de la Galaţi. Practici româneşti de realizare a dezastrului”, a mai spus Dinu. 

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, cu scorul de 2-1, de selecţionata Georgiei, într-un meci amical disputat pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. Au marcat: Ivan ’78 / Mikautadze ’61, Aburjania ‘71. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, Florin Tănase (42), respectiv Kverkvelia (64). În minutul 65, Răzvan Marin a ratat o lovitură de la 11 metri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite