Râde ciob de oala spartă: Mihai Stoica se amuză pe seama „câinilor“, dar FCSB e penultima din play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În lipsa rezultatelor pozitive, marile echipe din România savurează eşecurile rivalelor. La 48 de ore după ce FCSB a fost umilită la Roma, scor 1-5 cu Lazio, Mihai Stoica a uitat de această bătaie cruntă şi a celebrat faptul că Dinamo a ajuns în play-out.

„Afară ninge ca-n poveşti... Acel moment când realizezei cât contează golul lui Teixeira“, a fost mesajul postat de Stoica pe Facebook, după Astra - Dinamo 2-0. 

Oficialul FCSB a făcut astfel aluzie la golul din minutul 90+3, marcat de Teixeira, care a stabilit scorul derby-ului din runda trecută, Dinamo - FCSB 2-2. Dacă Dinamo n-ar fi fost egalată de Teixeira, echipa roş-albă ar fi fost acum în play-off.

MM, motive de îngrijorare

Mihai Stoica râde acum de Dinamo, însă, dacă ar parcurge o analiză făcută de Digi Sport, atunci, probabil, n-ar mai fi la fel de entuziast. Potrivit sursei citate, FCSB a strâns doar 11 puncte din meciurile directe cu echipele care au ajuns în play-off. Ceea ce înseamnă că, într-un clasament întocmit pe baza confruntărilor cu CFR Cluj, CS U Craiova, Viitorul, Astra şi CSMS Iaşi, vicecampioana s-ar clasa pe penultimul loc! 

Iată rezultatele celor de la FCSB cu echipele din play-off:

FCSB - CFR Cluj 1-1 (d) şi 1-1 (a)

FCSB - CS U Craiova 1-1 (a) şi 5-2 (d)

FCSB şi Viitorul 0-1 (d) şi 2-0 (a)

FCSB Astra 1-1 (a) şi 0-2 (d)

FCSB - CSM Poli Iaşi 1-1 (a) şi 0-1 (d)

Clasamentul echipelor calificate în play-off pe baza rezultatelor directe

1. CFR Cluj 20 de puncte

2. CS U Craiova 18p

3. Viitorul 13p

4. Astra 11p

5. FCSB 11p

6. CSM Iaşi 8p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite