Radamel Falcao infirmă zvonurile care îl dădeau plecat de la AS Monaco: „Cred în acest proiect, vreau să rămân aici!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul columbian Radamel Falcao, legitimat la AS Monaco, a negat posibilitatea de a pleca de la gruparea monegască la Real Madrid, în ciuda speculaţiilor făcute pe seama acestei posibile mutări.

Deşi este accidentat de câteva luni bune, Radamel Falcao a fost în centrul atenţiei în această vară, deoarece numele său a fost vehiculat intens pe piaţa transferurilor. Astfel, s-a zvonit că atacantul columbian se va transfera la Real Madrid, acolo unde va face cuplu în atac cu celălalt columbian proaspăt transferat de madrileni, James Rodriguez.

Doar că plecarea lui Falcao la Real nu se va materializa, însuşi jucătorul infirmând această posibilitate. ”Eu cred în proiectul Monaco! Vreau să rămân aici şi să joc un fotbal de calitate în grupele UEFA Champions League, alături de Monaco. Vom consolida echipa pentru a fi gata de grupele Champions League!”, a precizat Falcao într-o conferinţă de presă, citat de L'equipe.

AS Monaco va juca în grupele Ligii Campionilor, după o pauză de 8 ani. Ultima prezenţă a monegascilor în Ligă a fost consemnată în sezonul 2005-2006. De atunci, echipa trecut şi prin Ligue 2, fiind ulterior cumpărată de un potent om de afaceri rus, care a investit sute de milioane de euro şi a reformat-o din temelii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite