Putea să evite accidentarea. Ce i-a reproşat Mihaela Buzărnescu arbitrei meciului în care s-a lovit grav

Putea să evite accidentarea. Ce i-a reproşat Mihaela Buzărnescu arbitrei meciului în care s-a lovit grav

Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat grav la turneul de la Montreal, de la începutul lunii august, şi nu a revenit pe teren nici acum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihaela a suferit o accidentare urâtă la gleznă şi a dezvăluit că ulterior s-a întâlnit cu arbitra partidei, căreia a avut ceva să îi reproşeze. "Am ceva să ii reproşez arbitrei, care nu m-a ascultat cand i-am spus că terenul e ud şi aş vrea să aşteptăm câteva minute, cum s-a aşteptat la începutul meciului, pentru că am simţit că alunec. Am chemat-o langa mine si n-a fost de acord si la doua puncte am alunecat cu piciorul stang, mi-am pus toata greutatea pe dreptul si atunci mi-am luxat glezna. Asta este singurul lucru pe care il am sa-l spun. Eram ok - bineinteles, putin obosita, veneam dupa o finala, era un fus orar diferit - sase ore de zbor pe noapte. Dar, eram ok, chiar ma simteam bine si chiar puteam castiga acel meci", a spus Mihaela Buzărnescu la Prosport.

 Din cauza accidentării, Mihaela Buzărnescu a ratat prezenţa la US Open, dar şi la turneul de la Tokyo.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: