Pustai: La vară voi discuta cu oficialii dacă voi continua sau nu la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pustai FOTO fcrapid.ro
Cristi Pustai FOTO fcrapid.ro

Antrenorul formaţiei Rapid, Cristian Pustai, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că la vară va discuta cu acţionarul majoritar Valerii Moraru dacă rămâne sau nu la conducerea tehnică a echipei giuleştene şi în sezonul următor.

Pustai a afirmat că este obişnuit cu zvonurile privind demisia sa, aşa că nici cel care a apărut după înfrângerea suferită în deplasare cu Universitatea Cluj nu l-a surprins.

"Zvonuri de genul acesta apar mereu. Eu am peste 200 de meciuri în Liga I şi în cariera mea am fost demis de multe ori. Eu am venit să lucrez la Rapid până în vară. Eu, după meci (n.r. - meciul cu U Cluj pierdut cu 0-1), nu am avut nicio discuţie de genul acesta cu nimeni (n.r. - din conducere). Dacă voi continua sau nu la Rapid, asta vom discuta la vară. Acum îmi doresc să îmi îndeplinesc obiectivul, să ne salvăm. Normal că îmi doresc să rămân la Rapid în Liga I. Când ne-am apucat ne-am pus în faţă mai multe variante: A, B, C. Şi am convenit că toate sunt dependente de acest obiectiv, salvarea de la retrogradare. Când se termină campionatul vom discuta", a spus Pustai.

Tehnicianul a adăugat că şi acum este foarte bucuros că a ales să antreneze formaţia Rapid în iarnă. "Rapidul a fost întotdeauna o echipă de moral. Aici lucrurile se aprind repede, se sting la fel, Rapidul renaşte... Eu sunt foarte bucuros că am venit la Rapid, pentru că pentru mine este o experienţă frumoasă să intru în această atmosferă, în această istorie a fotbalului românesc. O ştiam din cărţi, dar am trăit-o, o trăiesc şi pe viu... aşa că nu am cum să zic că Rapid nu e o stare de spirit sau că nu e o echipă de moral. E mai greu de antrenat o astfel de echipă, dar e şi frumos. Lucrurile grele sunt şi frumoase", a precizat Cristian Pustai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite