Pugiliştii români se antrenează alături de cei din Repulica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul de box al României efectuează un cantonament comun de pregătire cu echipa Republicii Moldova, în localitatea Grimancăuţi, situată la aproximativ 250 km nord de Chişinău.

"România are o echipă tânără, ambiţioasă, cu perspective frumoase pe arena internaţională. Mă refer, în primul rând, la Costică Bejenaru, premiant la Europene, Răzvan Andriana, medaliat la Europenele de tineret, Dragoş Marin, premiant la Europenele şi Mondialele de tineret. Este o colaborare foarte bună deja de mai multi ani, reciproc utilă, avantajoasă", a declarat, miercuri, pentru Moldpres, antrenorul lotului Republicii Moldova, Petru Caduc.

Lotul Romaniei este alcătuit din zece boxeri, fiind însoţit de doi antrenori, un medic şi un masor. Pugiliştii români se vor antrena la Grimancăuţi până duminică, 29 noiembrie. Pentru sâmbătă este programat un meci amical cu boxerii moldoveni, în sala de box din localitate.

Din lotul moldovean aflat în cantonament pot fi evidenţiaţi, în special, Veaceslav Gojan, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, Victor Cotiujanschi, medaliat la Europenele de la Liverpool (Marea Britanie), şi multiplul campion national Mihail Muntean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite