Publicul din Baia Mare s-a comportat mizerabil faţă de Paula Ungureanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Ungureanu
Paula Ungureanu

Portarul naţionalei de handbal, Paula Ungureanu, care evoluează la HCM Baia Mare, a avut parte de un tratament ruşinos din partea publicului băimărean în debutul partidei cu HCM Roman din Liga Naţională.

Paula Ungureanu a fost huiduită de o mare parte a publicului prezent la meciul HCM Baia Mare-HCM Roman în timpul prezentării echipei sale, când i-a fost pronunţat numele.

Galeria i-a scandat numele, însă o mare parte a publicului a reacţionat prin huiduieli, arătându-şi astfel nemulţumirea faţă de posibila plecare a handbalistei la campioana CSM Bucureşti.

Paula Ungureanu a cerut, din cauza problemelor financiare ale clubului, întreruperea contractului, începând din 1 iulie, când ar urma să semneze cu CSM Bucureşti pentru două sezoane.

Colegele Paulei Ungureanu, care a făcut un meci excelent în Danemarca la turneul preolimpic, au rămas şi ele şocate de reacţia publicului. Rezerva Paulei, Ionica Munteanu, a îmbrăţişat-o pe aceasta, iar stafful tehnic a decis ca portarul naţionalei să nu apere în meciul cu HCM Roman.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite