PSG s-a săturat de fiţele lui Neymar. Preşedintele grupării l-a atacat în termeni duri pe fotbalistul brazilian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar

În două intervenţii avute în presa franceză, preşedintele clubului PSG, Nasser al-Khelaifi,  l-a atacat, fără al numi, pe Neymar şi a dat de înţeles că gruparea pe care o conduce ia în calcul despărţirea de brazilian.

"Jucătorii trebuie să fie mai responsabili decât înainte. Lucrurile trebuie să se schimbe. Ei trebuie să facă mai mult şi să muncească mai serios. Nu sunt aici pentru propriul amuzament. Vreau jucători gata să dea totul pentru a apăra onoarea tricoului pe care îl poartă şi pentru a se mula pe nevoile clubului. Dacă nu sunt de acord, uşa este deschisă. La revedere! Nu mai vreau fiţe de vedete! Sunt, bineînţeles, contracte de respectat, dar prioritar este de azi înainte ataşamentul total faţă de proiectul nostru (...) Nimeni nu l-a obligat să semneze aici. Nimeni nu l-a împins. A venit în totală cunoştinţă de cauză pentru a se înscrie în acest proiect", a declarat omul de afaceri din Qatar, într-un interviu pentru France Football.

Oficialul grupării a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Kylian Mbappe, despre care a precizat că este netransferabil: "El doreşte să fie implicat mai mult în proiectul nostru, pentru a creşte cu echipa, aşa promite. Va fi la PSG anul viitor? Nu sunt sigur sută la sută, sunt două sute la sută. Nu voi lăsa să plece acest jucător extraordinar"

Declaraţiie vin în contextul în care cotidianul L'Equipe a scris că Paris Saint-Germain îşi doreşte să renunţe la Neymar, în cazul în care clubul primeşte o ofertă satisfăcătoare.

Motivele pentru care conducătorii echipei franceze s-au săturat de atacantul pe care au plătit 222 de milioane de euro sunt prestaţiile neconvingătoare şi desele accidentări ale acestuia. De asemenea, derapajele extrasportive ale fotbalistului, care a lovit un spectator după finala Cupei Franţei şi care este acuzat de viol în Brazilia, au avut şi ele o influenţă nefastă în luare acestei decizii.

Neymar a semnat cu PSG în vara lui  2017 un contract valabil până în 2022. În sezonul recent încheiat brazilianul a jucat doar 17 meciuri in Ligue 1 şi a marcat 15 goluri, iar PSG a cucerit doar titlul de campioană a Franţei, fiind eliminată în optimile Ligii Campionilor şi fără să câştige nicio cupă pe plan intern.

Conform presei internaţionale, impresarul lui Neymar, Pini Zahavi, ar fi luat deja legătura cu FC Barcelona, dar şi cu Real Madrid, pentru un eventual transfer al jucătorului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite