Prostie sau inconştienţă? Preşedintele Rapidului a vorbit despre un obiectiv SF pentru o echipă aflată în insolvenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid trece printr-un moment dificil
Rapid trece printr-un moment dificil

Giuleştenii au pierdut 12 fotbalişti până acum, ultimii doi, Goga şi Bozovici, anunţând chiar vineri că au încheiat conturile cu echipa. Cu toate acestea, Ioan Taban, un individ despre care foarte mulţi susţin că n-are nicio treabă cu fotbalul, a vorbit ca şi cum la club totul ar fi în regulă.

Rapid a încheiat prima parte a campionatului pe locul 9 din 18, cu 26 de puncte. Trupa pregătită de Marian Rada e la 21 de puncte de liderul Steaua şi la opt puncte de locul 15, primul care duce în liga secundă. 

La această situaţie s-a ajuns cu un lot competitiv, măcar pe hărtie. Acum, când giuleştenii au pierdut o echipă completă, şi urmează să mai piardă nişte jucători, preşedintele Ioan Taban vorbeşte cu nonşalanţă despre o urcare în clasament, în partea secundă a Ligii I!

„Vă spun că şi în situaţia actuală nu vom termina mai jos de locul 7“, a fost declaraţia halucinantă a lui Taban pentru sport.ro.

El a detaliat apoi ce urmează la club, în următoarea perioadă: „Vom plăti salariile pe luna decembrie, imediat urmează şi pe ianuarie. Este un proces extrem de complicat în următoarele zile, să ajungem la o înţelegere cu fotbaliştii care vor să plece. Cred că îşi dau seama şi ei că trebuie să ne aşezăm la masă şi să negociem“.

Chiar dacă Vladimir Bozovici a anunţat că FIFA l-a declarat liber de contract, întrucât n-a fost plătit de cinci luni, Taban e de altă părere.

„Bozovici este singurul care nu a venit la antrenament, vom vedea ce se întîmplă. Este jucătorul Rapidului, trebuie să revină la echipă, asta e clar“, a încheiat preşedintele giuleştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite