Promisiunea făcute de Leo Messi fanilor Argentinei, după sezonul slab cu Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Messi promite să aibă prestaţii mult mai bune la CM decât a făcut-o în tricoul Barcelonei, în acest sezon. FOTO: Reuters
Leo Messi promite să aibă prestaţii mult mai bune la CM decât a făcut-o în tricoul Barcelonei, în acest sezon. FOTO: Reuters

Barcelona a dezamăgit în sezonul abia încheiat, în care n-a câştigat decât Supercupa Spaniei, iar Leo Messi i-a surprins pe fani cu evoluţiile sale palide. Cum Argentina este cotată drept a doua favorită a Mondialului din Brazilia, după ţara gazdă şi marea rivală, atacantul Barcelonei le-a făcut o promisiune suporterilor din ţara sa natală.

„Acum am revenit la echipa naţională, iar atmosfera este complet diferită. De multe ori când m-am întors la Barcelona de la naţionala Argentinei, am jucat bine, deşi nu o făceam prea bine la naţională. Acum sper să fie invers“, a spus Messi. 

Startul Barcelonei a revenit la Rosario, în localitatea sa natală, după încheierea sezonului în Spania, iar lunea viitoare va face joncţiunea cu coechipierii săi de la naţională, la Ezeiza, unde se află cantonamentul „pumelor“. 

„Când mă voi revedea cu coechipierii de la naţională, cu prietenii mei, îmi voi schimba mentalitatea. Va fi o altă poveste”, a promis Messi, aluzie la sezonul slab făcut la Barcelona. De altfel, atacantul argentinian a mai dezvăluit că echipa catalană a suferit de „o lipsă de energie“ în acest an, susţine site-ul fifa.com. 

Argentina face parte din grupa F, alături de Nigeria, Iran şi Bosnia-Herţegovina. Înainte de startul turneului mondial din Brazilia, „pumele“ lui Alejandro Sabella vor juca un amical cu Trinidad-Tobago, pe 4 iunie, apoi vor întâlni Slovenia, tot într-un meci de pregătire, trei zile mai târziu. 

Meciul de debut la CM, contra Bosniei, e programat la 16 iunie. 

Citeşte şi 

Ştiri despre CM 2014

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite