Programul şi televizările partidelor din manşa tur a sferturilor Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi şi miercuri sunt programate patru meciuri de foc în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Bayern se deplasează pe "Old Trafford" pentru duelul cu Manchester United, în vreme ce Barcelona primeşte vizita revelaţiei din Spania, Atletico Madrid.

La prima vedere, Barcelona porneşte cu prima şansă în dubla manşă cu Atletico Madrid. Însă, în precedentele jocuri cu formaţia din capitala Spaniei, catalanii n-au avut deloc viaţă uşoară, nereuşind să câştige vreun duel. Au fost trei remize în acest sezon, două în Supercupa Spaniei, 1-1 şi 0-0 şi una în campionat, 0-0.

În schimb, la Manchester, United primeşte vizita lui Bayern, echipă care aleargă să câştige al doilea trofeu consecutiv. Chiar dacă a eliminat în stil de mare echipă pe Olympiacos, echipa lui David Moyes suferă în Premier League, unde a devenit "ciuca bătăilor".

Un duel foarte aşteptat de fani este şi Real Madrid - Borussia Dortmund. Madrilenii vor să răzbune eliminarea provocată de nemţi anul trecut, în semifinalele Ligii şi nu vor să le mai scape de această dată trofeul.

Programul şi televizările partidelor din turul sferturilor de finală:

1 aprilie

Manchester United - Bayern Munchen, ora 21.45, în direct pe Digi Sport 2, Dolce Sport 2 şi TVR 1

Barcelona - Atletico Madrid, ora 21.45, în direct pe Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1

2 aprilie

PSG - Chelsea, ora 21.45, în direct pe Digi Sport 2 şi Dolce Sport 2

Real Madrid - Borussia Dortmund, ora 21.45, în direct pe Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1

Meciurile retur sunt programate pe 8 şi 9 aprilie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite