Procurorii DNA au ridicat acte de la Federaţia Română de Fotbal. Ce dosar se pregăteşte

Procurorii DNA au ridicat acte de la Federaţia Română de Fotbal. Ce dosar se pregăteşte

FRF

Procurorii DNA au fost azi "în vizită" la Federaţia Română de Fotbal. Se pare că totul are legătură cu dezvăluirile pe care Răzvan Burleanu le-a făcut în ultima perioadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, în încercarea de a-l discredita pe Ionuţ Lupescu, a scos la iveală în ultima perioadă mai multe documente din care reiese că Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu s-au folosit de influenţa lor din perioada în care conduceau FRF pentru a atribui contracte unor firme apropiate lor. 

În urma acestor dezvăluiri, DNA-ul a fost astăzi la FRF şi a ridicat o serie de documente pentru a vedea dacă există suficiente motive pentru a demara o anchetă în acest caz. 

Digi Sport a solicitat Federaţiei Române de Fotbal un punct de vedere cu privire la vizita Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Casa Fotbalului, de miercuri dimineaţă.

"Federaţia Română de Fotbal a pus la dispoziţie, ca de fiecare dată, toate informaţiile şi documentele solicitate de autorităţile abilitate ale statului. Fiind vorba de o anchetă în curs, nu putem oferi mai multe detalii", a precizat FRF.

Răzvan Burleanu dezvăluie cum a rupt Ionuţ Lupescu 300.000 de euo din bugetul FRF

Burleanu, noi acuzaţii: Sandu, Lupescu şi Prunea au cumpărat ceasuri de lux

Primul episod al dezvăluirilor făcute de Burleanu

Cum răspunde Lupescu acuzaţiilor

citeste totul despre: