Probleme pentru fanii români care vor să susţină naţionala de tineret la Campionatul European din 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de tineret a României va participa la turneul final al Campionatului European, programat la anul în Italia şi San Marino.

Tricolorii sunt în grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia şi vor debuta pe 18 iunie, în San Marino, contra Croaţiei. Programarea meciului în San Marino, unde este un stadion cu 5000 de locuri, aduce deja probleme pentru suporterii români. 

Vlad Munteanu, managerul naţionalei U21, este şi el uşor dezamăgit de alegerea organizatorilor şi îi îndeamnă pe suporterii naţionalei să-şi cumpere cât mai repede bilete, deoarece au fost foarte puţine scoase la vânzare:

”Stadionul din Cesena o să îl vedem duminică. Ştim că e un stadion foarte mare (n.r. aproximativ 23.000 de locuri. Mă aşteptam, sincer, prin prisma românilor, a comunităţii din Italia, să jucăm toate cele trei meciuri la Cesena. Dar se pare că meciul nostru cu Croaţia nu prezintă acelaşi interes ca cel cu Anglia şi cred la San Marino, pe cele 4.774 de bilete - dacă nu mă înşel - puse la dispoziţe va fi bătaie foarte mare, aşa că sfatul meu  pentru cei care vor să vină e să îşi ia biletul din timp”, a declarat Vlad Munteanu pentru Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite