Probleme la club pentru un internaţional român, care a fost la Euro 2016: "Nu ştiu de ce nu joc, nu-mi spune nimeni!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul selecţioner al României, neamţul Christoph Daum, a fost în Bulgaria pentru a urmări meciul dintre Ludogoet Razgrad şi Mladost Podgorica.

El l-a vpzut la lucru pe Cosmin Moţi, care a fost integralist şi a marcat cu gol, şi puţin pe Claudiu Keşeru, care a intrat în minutul 80. Andrei Prepeliţă, al treilea român de la Lugogoreţ, n-a jucat deloc şi are o situaţie complicată la echipa bulgară. 

"Mi-aş fi dorit sa joc si eu, dar situati mea e mai delicata, nimeni nu mi-a dat nicio explicatie. Vom vedea ce se va intampla, timpul le rezolva pe toate.

Normal ca sunt dezamagit, e o situatie care continua de anul trecut. Tot mi s-a spus... acum a fost scuza ca am venit mai tarziu de la Campionatul Eeuropean si trebuie sa luam pas cu pas. Vom vedea ce va fi!

Va dati seama ca eu imi doresc sa joc si de-aia am facut aceasta alegere, Ludogoret, pentru ca oamenii au insistat foarte mult pentru mine, aproape 6 luni. Dar, in ciuda faptului ca am avut meciuri foarte bune cand am jucat, nu stiu ce se intampla", a spus Prepeliţă pentru Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite