„Prinţul” Adrian Cristea îl arată cu degetul pe Mihai Stoica: „Cineva din conducere nu m-a înghiţit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat Fanatik, Cristea susţine că Meme Stoica a dorit îndeprtarea lui din Ghencea. Fotbalistul va juca până la finalul acestui sezon la Maccabi Petah Tikva.

Cristea are numai cuvinte de laudă la adresa lui Reghecampf, dar colaborarea cu Mihai Stoica i-a lăsat un gust amar. „Nu am fost înghiţit de unele persoane din conducere. Nu vreau să discut aşa tare despre acest subiect, important e că acum am echipă, o formaţie bună, am un contract normal, încerc să văd partea pozitivă şi să nu mă mai gândesc la altceva”.
Cristea a aflat din presă că nu mai e jucătorul Stelei. “Aveam o clauză în contract, dar nu se referea la viaţa mea privată. În plus, nu am ieşit în evidenţă prin beţii sau discoteci, mi-am făcut treaba. Şi, dacă ştie bine regulamentul domnul Mihai Stoica, indiferent de astfel de clauze, clubul nu poate rupe contractul jucătorului unilateral. Plus că nu înţeleg problema legată de Bianca Drăguşanu, ce legătură are doamna Drăguşanu cu clubul Steaua sau cu activitatea mea la clubul Steaua, cu ce i-a încurcat?! Dar asta e viaţa, m-am conformat”.
“N-aş vrea să mai lucrez niciodată cu Mihai Stoica”, a mai spus Cristea pentru fanatik.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite