Primul obiectiv ratat pentru Steaua: trupa lui Reghecampf a fost eliminată din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a fost eliminată din Cupa României de Concordia Chiajna FOTO Mediafax
Steaua a fost eliminată din Cupa României de Concordia Chiajna FOTO Mediafax

Steaua a jucat miercuri seara pe terenul Concordiei Chiajna în optimile Cupei României. Deşi a controlat meciul, ratând mai multe ocazii, echipa din Ghencea a pierdut calificarea în sferturi la loviturile de departajare.

Steaua s-a deplasat la Chiajna cu echipa a doua, abordând meciul ca pe unul amical. Lejeritatea cu care roş-albaştrii au tratat întâlnirea din Cupă a afectat concentrarea jucătorilor, care, deşi au controlat jocul, nu au mai dat dovadă de luciditate pentru a tranşa soarta calificării.

Steaua a ratat mult, iar Chiajna s-a apărat eroic pentru a împinge disputa în prelungiri, lucru pe care l-au şi reuşit. Elevii lui Reghecampf au dat greş la loviturile de departajare, concentrarea fiind elementul cheie al acestei întâlniri. Concordia a avut nervii mai tari şi a ratat doar o singură lovitură de departajare, în timp ce pentru Steaua au ratat Tănase şi Chipciu.

La finalul jocului, jucătorii stelişti au părăsit dezamăgiţi terenul de joc, sub privirile aspre ale antrenorului Laurenţiu Reghecampf. Acesta a declarat că echipa nu are timp să se lamenteze, deoarece urmează meciul cu Dinamo. „Trebuie să fim bărbaţi, am pierdut, asta e, Chiajna ne-a eliminat, trebuie să recunoaştem asta. Pentru noi urmează meciul mult mai important cu Dinamo, pe care trebuie neapărat să-l câştigăm”, a spus tehnicianul Stelei.

Patronul Stelei a lăsat să se înţeleagă că nu este foarte afecatat de acest eşec al echipei sale. „Pe mine nu mă interesează Cupa, am jucat în această competiţie pentru că aşa au vrut suporterii, de dragul lor. Pentru mine contează să luăm campionatul şi atât. Oricum, sunt supărat pe Chipciu şi pe Tănase pentru că au bătut aşa de prost penalty-urile, poate data viitoare nuvor mai bate ei”, a spus Becali, vizibil deranjat de prestaţia celor doi jucători care au îngropat Steaua la Chiajna.

Mihai Stoica şi-a dat iar în petic

Bomboana pe colivă a fost pusă de Mihai Stoica, managerul Stelei, care la plecarea de la stadionul din Chiajna a avut o altercaţie cu suporterii micuţei echipe de lângă Bucureşti. Stoica nu este la primul conflict de acest gen, el fiind cunoscut pentru desele sale ieşiri la adresa suporterilor.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite