Primul antrenor al Simonei Halep, despre punctele slabe ale româncei

Primul antrenor al Simonei Halep, despre punctele slabe ale româncei

Simona Halep, numărul trei în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Eduard Enea

Simona Halep se meţine pe locul trei în ierarhia mondială a tenisului feminin, după liderul american Serena Williams şi chinezoaica Na Li. Cel care i-a fost primul antrenor în tenis a vorbit despre evoluţia fostei sale eleve, cu plusuri şi minusuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citeşte toate ştirile despre Simona Halep

Într-un interviu acordat pentru ziarulring.ro, primul antrenor al Simonei Halep, Nicuşor Ene, a vorbit despre ocupanta celui mai bun loc pe care l-a avut România în tenisul feminin. 

„Simona are calităţi morale şi motrice foarte bune, viteza şi îndemânarea ei fiind decisive în tenis. Este făcută pentru acest sport, lucru pe care l-a dovedit de la primii paşi în activitate. Trebuie să lucreze ca să mai pună masă musculară. Sperăm că nu va mai avea probleme medicale şi atunci cu siguranţă va ajunge în vârf. Singura problemă a Simonei ar fi fizicul. Este micuţă de statură şi nici nu e masivă, mereu are probleme“, a declarat antrenorul pentru sursa citată.

Ştiri pe aceeaşi temă:
 

Simona Halep, lăudată de presa americană. Un jurnalist vede în româncă viitorul tenisului la nivel mondial

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: