Primele imagini cu Bouchard, după ce canadianca s-a lovit la cap: diagnosticul medicilor a fost crunt şi a făcut-o KO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Blonda de 21 de ani a suferit o accidentare demnă de o comedie neagră şi a fost obligată să ia o decizie la fel de dureroasă.

Eugenie Bouchard a abordat US Open 2015, având 14 înfrângeri în ultimele 17 meciuri jucate! Cu acest bilanţ catastrofal, ea a căzut până pe locul 25 WTA.

La New York însă, jucătoarea din Canada părea că depăşeşte, treptat, perioada dificilă pe care a traversat-o. A ajuns până în turul IV la proba de simplu, avansând şi în turneele de dublu şi dublu mixt. Din păcate pentru Bouchard, după victoria obţinută la dublu mixt, alături de Nick Kyrgios (Australia), ea a suferit o accidentare groaznică.

Ce s-a întâmplat? Canadianca a intrat în vestiarul gol, acolo unde luminile erau stinse, pentru a face o baie de gheaţă pentru refacere. N-a mai apucat, deoarece a alunecat şi s-a lovit la cap şi la braţe. Diagnosticul medicilor? Comoţie cerebrală!

Imediat, Bouchard s-a retras de la probele de dublu şi dublu mixt, în speranţa că va putea juca măcar la simplu în confruntarea cu Roberta Vinci (Italia, 43 WTA). Astăzi însă, în momentul în care Bouchard şi-a făcut apariţia în zona vestiarelor, a devenit clar că ea nu va putea intra pe teren.

De altfel, în scurt timp, s-a confirmat retragerea ei şi la simplu, Vinci avansând, în sferturi, acolo unde va juca în compania Kristinei Mladenovici.

VEZI CUM A APĂRUT BOUCHARD LA US OPEN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite