Prima declaraţie dată de Simona Halep, după abandonarea turneului din Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO AFP
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO AFP

Simona Halep (3 WTA) a renunţat, miercuri, la turneul olandez  's-Hertoghenbosch, din pricina unor dureri persistente la gât şi la omoplatul drept. Românca evolua în turul doi al competiţiei, împotriva nemţoaicei Annika Beck (55 WTA), iar scorul era de 7-5, 2-3.

„Accidentarea nu este gravă, dar mi-a fost frig pe teren, muşchiul de la umăr s-a contractat, iar fizioterapeutul mi-a spus că ar trebui să mă opresc, pentru că s-ar putea să se agraveze. Dar voi fi aptă pentru Wimbledon“, a comentat Simona Halep potrivit wtatennis.com.

Cap de serie numărul 1 la turneul olandez, Simona Halep câştigase primul set cu 7-5, în 50 de minute. Problemele s-au arătat în pauza dintre seturi, când jucătoarea a cerut intervenţia fizioterapeutului, după ce a acuzat dureri la gât şi omoplatul drept. Situaţia s-a repetat şi în al doilea set, iar după alte două intervenţii şi o oră şi 16 minute de joc, Simona Halep a anunţat arbitru de scaun că nu mai poate continua meciul.

Românca nu este la prima abandonare, părăsind în luna mai turneul de la Roma, pentru a fi aptă de a participa la Roland Garros (unde a ajuns până în finală). Atunci, acuza dureri musculare în zona abdomenului. În fine, veştile bune există: Simona Halep va participa la al treilea turneu de Mare Şlem al anului, Wimbledon, unde este cap de serie numărul trei. Competiţia engleză va debuta luni.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep a abandonat în Olanda, din cauza unei accidentări

Radu Banciu nu se dezminte: „Simona Halep este o ţărăncuţă, Maria Şarapova e o lady“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite