Primăria Galaţi a preluat o fostă bază sportivă a Oţelului de la ArcelorMittal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baza Sportivă Baza sportivă „Siderurgistul”
Baza Sportivă Baza sportivă „Siderurgistul”

Primăria Municipiului Galaţi a preluat de la Combinatul ArcelorMittal, baza sportivă "Siderurgistul", care a fost inaugurată în 2001 de Combinatul ArcelorMittal pe un teren de circa 44.000 de metri pătraţi luat în concesiune de la municipalitate.

Baza sportivă „Siderurgistul” din municipiul Galaţi a fost în administrarea ArcelorMittal, după ce compania a luat în concesiune un teren de circa 44.000 de mp de la municipalitate, baza devenind funcţională în anul 2001 în urma investiţiilor realizate de ArcelorMittal Galaţi. Astfel, aceasta cuprinde o sală de sport multifuncţională cu circa 600 de locuri, un stadion de fotbal cu tribune, dar şi alte terenuri pentru minifotbal, handbal, volei sau tenis. Baza sportivă include circa 7.800 de mp de construcţii.

De curând, ArcelorMittal Galaţi a înaintat autorităţilor locale solicitarea de încetare a concesiunii, după expirarea termenului, şi a început demersurile de predare a bazei sportive de către Primărie. Odată preluată miercuri baza de către de municipalitate, primarul Ionuţ Pucheanu a anunţat că intenţionează să realizaze o serie de investiţii. "Urmează să dăm drumul studiilor de fezabilitate, prima etapa este de punere în siguranţă a colţului din dreapta a sălii şi evident a terenului de fotbal care şi el este afectat. Să nu vă aşteptaţi ca toate lucrurile să se întâmple peste noapte pentru că nu e fizic posibil aşa ceva, dar vreau să aveţi încredere că municipalitatea se va ocupa îndeaproape de acest subiect", a afirmat primarul Ionuţ Pucheanu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite