Edilul Ploieştiului s-a deplasat în Antalya pentru a-i linişti pe jucătorii Petrolului. Primăria oraşului nu-şi retrage sprijinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în şedinţa Consiliului Local nu s-a putut lua decizia ca Primăria Ploieştiului să suspende plata bonusurilor de performanţă pentru club, edilul oraşului s-a deplasat în Antalya pentru a discuta cu jucătorii.

Venit în Antalya pentru a-i asigura personal pe jucătorii şi antrenorii Petrolului că insituţia pe care o conduce şi Consiliul Local vor finanţa în continuare echipa pe criterii de performanţă, primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a asistat la partida de marţi după-amiază împotriva celor de la Kuban Krasnodar, câştigată de "lupi". Însoţit de patronul Dan Capră şi de directorul executiv Alexandru Crângu, edilul şef a făcut cunoştinţă la finele meciului cu Adrian Mutu şi l-a felicitat pe acesta pentru golul înscris. Conform contractului pe cinci ani, petroliştii încasează de la Primărie 2 milioane de euro dacă termină pe locurile 1-5 şi un milion de euro dacă termină pe locurile 6-10. Câştigarea Cupei României este răsplătită şi ea cu un milion de euro. Banii sunt destinaţi exclusiv premierii jucătorilor şi antrenorilor, care în campionat nu au prime de joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite