Prima reacţie a Simonei după calificarea în sferturi la Madrid. Ce spune despre jucătoarea căreia i-a administrat un 12-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-0, pe jucătoarea Viktoria Kuzmova din Slovacia,  20 de ani, după un meci care a durat 44 de minute şi în care românca a pierdut doar 12 puncte

"Nu cred că a fost cel mai bun meci al ei. Poate a avut emoţii. E un turneu mare, nu e uşor să joci în faţa adversarilor de top. M-am aflat şi eu în această poziţie.

Astăzi am jucat cel mai bun tenis al meu şi m-am simţit foarte bine pe teren. M-a avantajat tragerea acoperisului, pentru ca s-a jucat mai repede. Mă ajută din punct de vedere al stilului de joc. Am dominat meciul si am simtit mingea la fiecare lovitura. Sunt foarte multumita de modul in care am jucat astazi. Ma bucur ca sunt din nou in sferturi aici, pentru ca e unul dintre turneele mele favorite. Am meci de dublu azi, va trebui să mai joc puţin, dar am început foarte bine ziua", a spus Simona.

Halep va juca tot miercuri, împreuna cu Irina Begu, şi în optimi la dublu contra principalelor favorite, cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite