Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în finala de la Madrid: „Mă simt puţin obosită“ Ce spune despre meciul de mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep - Madrid 2019. FOTO Guliver-Gettyimages

Simona Halep, locul 3 WTA, a întrecut-o, în penultimul act al turneului de la Madrid, cu scorul de 6-2, 6-7 (2), 6-0, pe Belinda Bencic, locul 18 WTA

Imediat după meci, chiar pe teren, Simona Halep a oferit prima declaraţie după calificarea, pentru a patra oara, in finala turneului din capitala Spaniei. .

"Mă simt puţin obosită. A fost un meci intens, ea a jucat rapid şi a trebuit să fiu atentă la fiecare punct. După ce am pierdut setul secund, m-am relaxat şi am încercat să deschid mai mult terenul. Sunt fericită ca am reuşit. Încerc să dau tot ce pot atunci când intru pe teren. Sunt foarte motivată când vin aici la Madrid. Nu sunt 100%, dar e din ce in ce mai bine. Sunt foarte fericită de modul în care am jucat. O finală rămâne o finală, e diferită. Va trebuit să mă concentrez, dar fără să pun presiune pe mine. Voi încerca să mă bucur de ea şi să o câştig", a declarat Simona.

Finala turneului de la Madrid se va juca mâine de la ora 19.30. Adversara Simonei din ultimul act va fi Kiki Bertens.

Halep va disputa finala cu numărul 35 din carieră, a doua din acest an şi, dacă o va câştiga, o va depăşi pe Naomi Osaka şi va urca din nou pe locul I în clasamentul WTA.

Calificarea în finală este recompensată la Madrid cu un premiu de 608.700 de euro şi cu 650 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 1.202.520 de euro şi 1.000 de puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite