Prima declaraţie a lui Răzvan Burleanu după eşecul de la Euro. Ce crede despre echipa naţională şi ce va face preşedintele FRF în perioada următoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu FOTO Eduard Enea
Răzvan Burleanu FOTO Eduard Enea

Naţionala României a pierdut ruşinos în faţa Albaniei şi se întoarce acasă cu un bilanţ şi o prestaţie dezamăgitoare la Campionatul European.

Arătat şi el cu degetul pentru ceea ce s-a întâmplat în Franţa, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a acordat prima declaraţie vizavi de viitorul fotbalului românesc."Din seara aceasta intrăm în perioada de analiză şi cât mai curând posibil vom anunţa deciziile în urma acestei analize. Avem nevoie de acestă perioadă de analiză. În mod cert vor exista schimbări. Vom analiza nu numai prezenţa la acest turneu final, ci şi perioada de calificare şi tot ceea ce înseamnă viitorul fotbalului românesc. Trebuie să fim realişti şi să înţelegem că această prezenţă la Campionatul European este o performanţă", a declarat Burleanu conform DolceSport.

Citeşte şi:

România - Albania 0-1: Adio, Euro! Adio, Iordănescu! Capul în pământ şi înapoi acasă

Reacţia lui Iordănescu după înfrângerea cu Albania: „Nu e o seară neagră, nu e o eliminare ruşinoasă, am obţinut un punct! Întrebaţi-l pe Burleanu dacă rămân selecţioner”

Torje îl contrazice pe Iordănescu: Este ruşinos. Le cerem scuze suporterilor

Corespondenţă de la Lyon: Iordănescu, exploziv: „Sunteţi un om rău! N-aţi realizat nimic în viaţă“. Cui i s-a adresat

După ce a ucis speranţele românilor, Tătăruşanu îşi pune cenuşă-n cap: „Îmi asum vina pentru gol, în fotbal sunt şi momente grele. Asta ne e valoarea!”

Cifrele dezastrului care ne trimite acasă: Albanezii au alergat mai mult decât noi şi au şutat mai mult la poartă

Cine se califică, cine pleacă acasă împreună cu România şi Ucraina. Toate calculele şi scenariile posibile la Euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite