Previziuni pentru Ajax - Steaua. Balaci: „Chiricheş o să valoreze maximum 100 de mii, iar atacanţii nu o să atingă mingea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Balaci nu crede în potenţialul atacanţilor stelişti FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Ilie Balaci nu crede în potenţialul atacanţilor stelişti FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Ilie Balaci preconizează o evoluţie ştearsă a roş-albaştrilor la Amsterdam, în prima manşă a 16-imilor Europa League, programată pe 14 februarie.

Gloria craioveană nu acordă prea multe şanse de reuşită Stelei în partida cu Ajax, de pe Amsterdam Arena. Ilie Balaci consideră că probabilitatea ca roş-albaştrii să se califice în faza optimilor competiţiei este minimă: „Atacanţii vor fi schimbaţi ultimii, pentru că ei vor fi cel mai puţin obosiţi. Aceasta pentru că nu vor atinge mingea“, a declarat fostul fotbalist pentru Digisport.

„Minunea Blondă“ a Craiovei vine cu un sfat în întâmpinarea staff-ului Stelei, sugerând ca Laurenţiu Reghecampf să abordeze partida cu olandezii cu un cuplu de fundaşi centrali Chiricheş-Gardoş, din raţiuni financiare. 

„Cât zic ei că valorează Chiricheş? 10 milioane. Cea mai mare forţă în ofensiva adversă e pe partea stângă. Păi dacă îl muţi pe Chiricheş pe dreapta, îl expui. Ţi-l fac ăla afiş, iar la finalul meciului nu mai valorează nici 100 de mii de euro. Ar trebui să joace în centru cu Gardoş, el poate fi vândut. Dacă joacă Szukala, toţi se vor întreba de ce evoluează la Steaua şi nu l-a văzut până acum măcar Wolfsburg“, a conchis Balaci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite