Preselecţionata Italiei pentru Campionatul Mondial din Brazilia, fără veteranii echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Italiei, Cesare Prandelli, a anunţat lista celor 42 de jucători preselecţionaţi în vederea Campionatului Mondial de Fotbal de anul acesta, care se va disputa în Brazilia.

Dintre fotbalişti lipsesc Francesco Totti, Luca Toni şi Antonio Di Natale, fapt comentat de Cesare Prandelli: „Am un imens respect pentru aceşti jucători, ei merită mai mult decât nişte explicaţii, dar nu vor fi chemaţi decât în caz de urgenţă“. Selecţionerul Italiei s-a arătat riguros în privinţa comportamentului jucătorilor: „Chiar şi în ultima lună din acest sezon, indiferent cine va călca greşit, va rămâne acasă, pentru că asta ar însemna că nu este capabil să suporte presiunea Cupei Mondiale“.

Pentru Totti (37 de ani), Toni (36) şi Di Natale (36) ar fi ultima şansă la o Cupă Mondială, iar primul, cu toate că s-a retras de la echipa naţională, a revenit asupra celor declarate, afirmând că se va mai gândi. Din lista celor 42 de jucători va fi ales lotul final de 23.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Uriaş ca fotbalist, spectaculos ca scriitor: autobiografia lui Pirlo se anunţă a fi un best-seller. Cele mai tari pasaje

VIDEO 1938 - Italia a realizat „dubla”, România a suferit cea mai ruşinoasă eliminare, iar un brazilian a inventat „bicicleta” şi „foarfeca” fotbalistică

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite