Preşedintele Sevillei ameninţă Barcelona şi Realul cu excluderea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin turneu final al Campionatului Mondial de fotbal, în Spania se discută despre drepturile de televiziune din prima ligă. Supărat că Barcelona şi Real Madrid câştigă circa 150 de milioane de euro, pe sezon, preşedintele Sevillei ameninţă cu excluderea celor două.

În plină criză economică, reprezentanţii cluburilor de fotbal din Spania se luptă pentru drepturile lor. Preşedinte la FC Sevilla, Jose Maria del Nido a declarat presei că repartizarea drepturilor tv în prima ligă este incorectă, ea avantajând pe Real Madrid şi pe FC Barcelona. "Celelalte cluburi trebuie să impună celor două regulile jocului. Dacă el nu le vor accepta, nu va fi o problemă. Vom face o ligă cu 18 echipe şi vom avea un campionat magnific fără ele".

Şeful Sevillei, care a terminat campionatul trecut pe locul 3, la 25 de puncte de Real Madrid, consideră că prima ligă spaniolă nu trebuie să se transforme într-una a două cluburi, aşa cum este în Scoţia, unde Celtic şi Rangers îţi dispută întâietatea în fiecare an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite