Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnaştii Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnaştii Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu, Cătălina Ponor, Larisa Iordache

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat, miercuri, cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer pe gimnaştii Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu şi cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, cu o baretă, pe Larisa Iordache, după ce aceşti sportivi au obţinut medalii de aur, argint şi bronz la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

"În semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie), pentru talentul, pasiunea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer doamnei Cătălina Ponor şi domnului Marian Drăgulescu, precum şi Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, cu o baretă, doamnei Larisa Iordache. Cu acest prilej, Preşedintele României felicită sportivii pentru rezultatele deosebite obţinute la competiţia europeană. De asemenea, Preşedintele Klaus Iohannis apreciază performanţele excepţionale înregistrate pe parcursul carierei, precum şi modul onorabil în care ei reprezintă România. Prin munca, determinarea şi perseveranţa de care au dat dovadă, cei trei sportivi au adus încă o dată recunoaştere internaţională gimnasticii româneşti. Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, îi asigură pe sportivii români de sprijin necondiţionat şi îi încurajează să rămână la fel de consecvenţi şi competitivi", se arată în comunicatul Preşedinţiei.

Delegaţia României a obţinut patru medalii la Campionatele Europene de gimanstică de la Cluj Napoca, care au avut loc săptămâna trecută, două de aur, prin Marian Drăgulescu, la sol, şi Cătălina Ponor, la bârnă, una de argint, prin Marian Drăgulescu, la sărituri, şi una de bronz prin Larisa Iordache, la bârnă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările