Preşedintele FR de Kempo, Amatto Zaharia, caută luptători MMA de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amatto Zaharia, între luptătorii săi FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Amatto Zaharia, între luptătorii săi FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia, care a condus delegaţia României la Campionatele Mondiale de Kempo, desfăşurate în Antalya, de unde sportivii noştri au venit cu 12 medalii.

El a fost invitat special la emisiunea Matinissimo de la TVR 2, prezentată de Irina Baianţ şi Doru Todoruţ, solistul formaţiei Deep Central.
Amatto Zaharia a povestit detalii dobândite în vasta sa experienţă de luptător, antrenor şi preşedinte şi a dezvăluit că se aşteaptă ca la Campionatul Naţional de MMA, care se va desfăşura pe 7 iunie, să participle luptători de top din toată ţara. Competiţia este deschidă tuturor celor care au peste 16 ani, sunt legitimaţi la unul dintre cluburile afiliate FR Kempo şi au câştigat meciuri la competiţii MMA, Full-Kempo sau Knockdown în perioada 2014-2015. Campionatul Naţional de MMA, organizat sub egida Federaţiei Române de Kempo, este autorizat de Ministerul Tineretului şi Sportului, va avea loc în incinta complexului sportive Apollo din Bucureşti, iar rezultatele obţinute  sunt singurele omologate la nivel naţional pentru MMA amatori. Taxa de participare pentru sportivi este de 35 lei, publicul având acces gratuit.
La aceeaşi emisiune de pe TVR 2, Amatto Zaharia, un personaj sportiv recunoscut pentru conduita sa discretă dar elegantă, a vorbit despre experienţa pe care a trăit-o la Palatul Cotroceni, unde a fost invitat pe 9 mai să sărbătorească Ziua Europei. Amatto, care s-a aflat pe lista invitaţilor preşedintelui ţării, Klaus Iohannis, alături de alte personalităţi din viaţa sportivă şi politică, a primit felicitări pentru întreaga sa activitate inclusiv de la premierul Victor Ponta, dar şi de la fostul preşedinte al României, Ion Iliescu.

kempo
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite