Preşedintele Boliviei va juca fotbal la un club de primă ligă din ţara natală

Preşedintele Boliviei va juca fotbal la un club de primă ligă din ţara natală

Evo Morales

Mare iubitor de fotbal, preşedintele Boliviei, Evo Morales, a decis să joace în prima ligă din ţara sa, chiar dacă are 54 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa Sport Boys din Santa Cruz a reuşit să obşină semnătura celui mai importa om al statului bolivian. Evo Morales va evolua din sezonul viitor pentru această formaţie, care a terminat campionatul pe locul 9 în clasament. va juca în prima ligă din Bolivia, câte 20 de minute pe meci, potrivit unui comunicat al formaţiei Sport Boys."Iubeşte fotbalul. Va purta numărul 10 şi îi vom trimite o listă cu meciurile, pentru a alege în care dintre ele vrea să joace”, a declarat preşedintele clubului, Mario Cronenbold.

Evo Morales a mai jucat meciuri de fotbal de caritate, între care unul, în 2007,  la altitudinea de 6.000 de metri, în semn de protest împotriva interzicerii programării partidelor internaţionale ale Boliviei la altitudini mari. La Sport Boys este legitimat şi Christian Fabbiani, fost jucător la CFR Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: