Grijuliul Donald Trump. Ce sport nu şi-ar dori preşedintele american să fie practicat de fiul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto EPA
Foto EPA

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat că nu l-ar orienta pe fiul său Barron către fotbalul american, deoarece este un sport periculos, dar nu s-ar opune dacă băiatul în vârstă de 12 ani ar vrea să joace, relatează AP.

Trump a afirmat, într-un interviu pentru CBS că fotbalul american este “foarte dur”. El a menţionat că echipamentele au fost îmbunătăţite, dar problema nu a fost rezolvată.

Donald Trump consideră că NFL este “un produs foarte bun”, însă dacă se pune problema ca Barron să practice acest sport, este mai complicat. “Dacă ar vrea asta? Da. Dacă l-aş orienta către acest sport? Nu, nu aş face asta”.

Barron Trump joacă fotbal (soccer), un sport în creştere rapidă în SUA. “Mulţi, inclusiv eu, credeam că fotbalul nu va fi niciodată un succes în SUA”, a mai afirmat el. “Barron joacă mult fotbal. Îi place”, a adăugat preşedintele american.

În 2013, preşedintele de atunci al SUA, Barack Obama, a declarat că dacă ar fi avut un fiu s-ar fi gândit foarte bine dacă să îl lase să joace fotbal american, din cauza riscului legat de accidentările la cap.

Donald Trump a făcut declaraţiile pentru CBS în contextul în care în această noapte va avea loc, la Atlanta, Super Bowl, finala Campionatului de Fotbal American. Protagonistele Super Bowl sunt echipele New England Patriots şi Los Angeles Rams.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite