Presa maghiară îi răspunde lui Ilie Năstase: "Naţionala României e formată doar din unguri. Asta e realitatea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Presa de la Budapesta a reacţionat la adresa lui Ilie Năstase, care a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul“ că hocheiştii unguri din naţionala României, care au sfidat imnul naţional, trebuie suspendaţi

Declaraţia lui Ilie Năstase din „Adevărul“ a făcut inconjurul lumii. Jurnaliştii maghiari s-au simţit lezaţi de vorbele fostului mare tenismen şi au reacţionat ca atare. Spre exemplu, cotidianul „Stop“ chiar i-a transmis un mesaj lui Năstase. "Domnule Năstase, naţionala României e alcătuită din 22 de unguri, un ucrainean şi un singur român. Asta e realitatea. Naţionala României, alcatuită din atâţia jucători maghiari, a bătut Ungaria cu 4-1. Asta e important, nu că acei jucători au cântat imnul", scriu colegii de la „Stop“.

Ilie Năstase a comentat pentru „Adevărul“ gestul hocheiştilor unguri de vineri seară, de la Miercurrea Ciuc. Fostul mare tenismen, dar şi una dintre figurile marcante ale sportului românesc şi mondial din toate timpurile, Ilie Năstase a rămas siderat în momtnul în care a aflat incidentul de vineri seară de la Miercurea Ciuc. „N-ar trebui să mai vorbesc, că eu spun lucrurilor pe nume şi apoi sunt amendat".

Totuşi, Năstase n-a rezistat să nu comenteze gestul de sfidare pe care l-au făcut hocheiştii unguri. „Dacă eram colegul lor, în acel moment eu ieşeam de pe gheaţă. Dacă vor să cânte imnul Ungariei, s-o facă la ei acolo, dar nu în tricoul echipei naţionale a României".

Citeşte aici reacţia completă a lui Ilie Năstase

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite