Presa internaţională, şocată de evenimentele de la Backa Topola - FCSB

Presa internaţională, şocată de evenimentele de la Backa Topola - FCSB

FOTO Facebook/FCSB

Desfăşurarea meciului şi cele 12 goluri din întâlnirea care a consemnat calificarea echipei FCSB în turul 3 preliminar al Europa League a atras atenţia presei de pe continent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu lotul decimat de coronavirus, joi seara, în Serbia, echipa patronată de Gigi Becali s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Europa, trecând de Backa Topola, scor 11-10 după loviturile de departajare, 6-6 la finalul prelungirilor. Gazdele au avut doi jucători eliminaţi şi au înscris de trei ori în inferioritate şi o dată în dublă inferioritate. Digisport şi Spotmedia au făcut un rezumat al reacţiilor apărute în presa internaţională după terminarea partidei care a intrat direct în Cartea Recordurilor. 
 
Gazzetta Dello Sport: „La pauză părea un meci liniştit. Backa avea 2-1, dar în minutul 63 scorul era 3-3, iar în minutul 93 FCSB a preluat chiar conducerea după un autogol. Suficient? Nicidecum! Mijlocaşul Şasa Tomanovic a egalat pentru 4-4 în minutul 94. Prelungiri. FCSB a câştigat la penaltiuri, dar scorul 6-6 după prelungiri şi 11-10 după penaltiuri trebuie ţinut minute”.
 
Sportske: "Meciul dintre Backa Topola şi FCSB nu va fi uitat pentru mult timp! Sârbii au făcut un meci incredibil în Europa League, cu 12 goluri. FCSB a avut doar trei jucători pe bancă, după ce un focar de coronavirus a apărut la echipă".
 
RTV: "La Zenta s-a jucat unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie! Backa Topola a fost eliminată după un meci cu 12 goluri şi două cartonaşe roşii"
 
Telegraf: "12 goluri, două cartonaşe roşii şi un final trist pentru TSC, care a fost eliminată la loviturile de departajare. Jucătorii lui Zoltan Sabo merită felicitaţi după efortul depus".
 
B92: „Topola este eliminată din Europa după unul dintre cele mai nebune meciuri din istoria fotbalului! Meciul de la Senta va fi ţinut minte pentru o mare perioadă de timp şi se va vorbi despre el din mai multe motive”
 
SRF: „Eroii tragici de la Backa Topola! Au marcat de 6 ori, de două ori au egalat în 9 oameni şi au părăsit Europa! Un asemenea meci este rar la nivel european!”
 
Citeşte şi 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările