Presa internaţională este la picioarele Simonei Halep! BBC: „Numărul 3 WTA a zdrobit-o pe Kuzmova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Guliver Gettyimages

Victoria obţinută de Simona Halep în 44 de minute în optimile de finala ale turneului de la Madrid a avut ecouri şi în presa de specialitate, citată de ziare.com.

WTA - "O performanţă incredibilă reuşita de Simona Halep. Românca a câştigat 48 din cele 60 de puncte ale meciului, înregistrând cel de-al doilea scor de 6-0, 6-0 din carieră. Primul a fost in finala de la Bucuresti, din 2016, cu Sevastova" -

Le Figaro - "De doar 44 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a o invinge pe Viktoria Kuzmova"

BBC - "Numarul 3 WTA a zdrobit-o pe Viktoria Kuzmova si s-a calificat în sferturile turneului de la Madrid. Jucătoarea din România, care în runda precedenta a învins-o pe Johanna Konta, speră să câştige cel de-al treilea ei titlu la Madrid, dupa victoriile din 2016 si 2017"

El Mundo Deportivo - "Simona Halep, de două ori campioană la Madrid, a apăsat puternic pe acceleraţie miercuri şi a devenit prima jucătoare calificată în sferturile de finală. Românca nu i-a lăsat nicio şansă adversarei"

În sferturile de finală ale turneului. Halep va juca cu învingătoarea meciului Barty (9 WTA) – Putintseva (43 WTA). Pentru calificarea în această fază a competiţiei, Halep va primi 160.920 de euro şi 215 de puncte WTA.

Halep va juca tot miercuri, împreuna cu Irina Begu, şi în optimi la dublu contra principalelor favorite, cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite