Presa internaţională laudă la unison calificarea Simonei în semifinale la Wimbledon „Halep, ca un uragan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Victoria Simonei Halep din sferturile de finală ale turneului din capitala Angliei a fost comentată pe larg de publicaţiile de specialitate, citate de ziare.com şi digisport.ro

AS - "Halep a suferit în primul set, dar în al doilea a fost ca un uragan" 

Gazzetta dello Sport - "După ce a ratat şansa să se desprindă decisiv în primul set, Shuai Zhang s-a pierdut complet, iar după restabilirea echilibrului, Halep s-a impus la tie break cu 7-4. Al doilea set este fără istoric. Zhang termină bateriile, iar Halep este ca o profesoară la catedră care predă o lecţie de tenis"  

The Guardian - "Românca era condusă cu 4-1 în primul set, dar a reuşit să dea frâu liber spiritului său combativ şi să revină extraordinar. A umblat la cutia cu jucării şi a găsit o acceleraţie în plus la mişcările sale exact atunci când a contat. A pus apoi presiune din ce în ce mai mare pe serviciul lui Zhang şi a câştigat primul set cu o execuţie năucitoare la care Zhang nu a mai avut replică, deşi până atunci reuşise acest lucru. Apoi Zhang s-a stins prea devreme după un set fierbinte. Halep şi-a îngenuncheat complet adversara după ce a luat primul set, care a avut aripile tăiate ca o libelulă în al doilea act," 

 L'Equipe - "Dupa cinci ani, Simona ajunge din nou in semifinale la Wimbledon. A invins-o pe Shuai Zhang, care va regreta insa multa vreme sansele de break irosite in primul set, cand putea sa se distanteze la 5-1. A fost momentul decisiv al meciului" 

wimbledon.com - "Halep şi-a arătat spiritul de luptătoare în victoria obţinută în faţa lui Zhang, care a început tare primul set, însă Simona i-a spulberat visul de a ajunge în semifinale la Wimbledon" 

Eurosport - "După un prim set dificil, Simona a pus stăpânire pe sfertul cu Shuai Zhang"

BBC - "Primul set a fost de luptă, al doilea ca o simplă plimbare prin parc. Românca e din nou în semifinale la Wimbledon, unde a mai fost în 2014"

WTA - "Favorita numărul 7 a avut un prim set complicat cu Shuai Zhang. Halep a fost condusă cu 4-1 şi a scăpat cu faţa curată dintr-un game 6 crucial, în care a salvat patru mingi de break"

Simona Halep s-a calificat, marţi, în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o pe jucătoarea din China Shuai Zhang (50 WTA), 7-6 (4), 6-1. În penultimul act al competiţiei, joi, românca va juca cu Elina Svitolina (8 WTA), care a trecut de Muchova (68 WTA), 7-5, 6-4 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite