Presa internaţională, despre meciul câştigat de Simona Halep cu Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul în care Simona Halep (4 WTA) a învins-o pe americanca Serena Williams (1 WTA) a fost comentat în presa internaţională, românca fiind lăudată pentru cea dintâi victorie a sa în faţa liderului ierarhiei mondiale a tenisului feminin.

„L'Equipe“: 37 de minute. Serena Williams a trebuit să aştepte 37 de minute la Singapore, până când a putut să câştige un game. Jocul agresiv al Simonei Halep şi apatia americancei au dus la acest rezultat. Toată numai un zâmbet, a patra cea mai bună jucătoare din lume a sărbătorit primul ei succes în faţa lui Williams“.

„Gazzetta dello Sport“: „O nouă surpriză la Singapore, Halep o bate pe Serena. Serena a fost copleşită de Simona, aceasta din urmă impunându-se într-o oră şi cinci minute de joc“.

Tennisworlditalia.com: „Românca a fost perfectă în faza defensivă şi a fost ajutată de numeroasele erori neforţate ale Serenei, peste 30, plus şapte duble greşeli. În puţin mai mult de o oră de joc, Simona Halep şi-a asigurat practic calificarea în semifinale prin cea mai importantă victorie din cariera ei. Această victorie arată cu adevărat creşterea din ultimii ani a jucătoarei din Constanţa“.

Eurosport.fr: „Serena Williams, devorată de Halep. Senzaţionala Simona Halep a terminat repede cu Serena Williams, aceasta fiind prima înfrângere a americancei la Turneul Campioanelor din 2008. Ultima înfrângere a Serenei Williams în care a câştigat doar două ghemuri a avut loc când ea avea 16 ani, fiind învinsă de Joanette Kruger din Africa de Sud, 6-1, 6-1, la Oklahoma City“.

[<a href="//storify.com/Alinavasile123/simona-halep-la-prima-victorie-in-fa-a-serenei-wil" target="_blank">View the story "Simona Halep, la prima victorie în faţa Serenei Williams" on Storify</a>]

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite