Presa americană despre problemele lui Halep: Cu ce afecţiune a fost diagnosticată Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Constănţeanca de 29 de ani a fost nevoită să renunţe, în această lună, la turneele din Orientul Mijlociu. Această decizie a româncei nu prea i-a surprins pe cei de la „Tennis World USA“.

Simona Halep (3 WTA) ar trebui să revină pe teren, la Miami (22 martie - 4 aprilie), după ce n-a jucat nici la Doha, nici la Dubai, deşi la ultima întrecere era deţinătoarea trofeului şi favorita numărul 1.

În acest moment, deşi e înscrisă pe lista participantelor la Miami, nu se ştie dacă „Simo“ va face deplasarea în SUA. Iar asta pentru că, din păcate, ea acuză, din nou, dureri lombare. Acest aspect a fost subliniat de jurnaliştii de la „Tennis World USA“. Aceştia au scris că Simona se confruntă cu astfel de probleme, încă de când a terminat junioratul.

Ce au scris jurnaliştii americani?

*Era inevitabil ca Simona să fie nevoită să se retragă de la turneu (n.r. - Dubai), dar a aşteptat să vadă cum sau dacă starea ei se va schimba înainte de a renunţa. 

*Pe finalul adolescenţei, Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc. E o afecţiune dureroasă, în care un disc sau mai multe se clatină şi se umflă într-o deschidere anormală.

*Durerile sunt recurente şi, din acest motiv, Halep a fost nevoită să se retragă de la Qatar Open, luna trecută, şi acum de la Dubai.

CITEŞTE ŞI:

Rezultat incredibil la Dubai: A 6-a jucătoare a lumii a fost umilită! A luat doar două game-uri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite