Un cunoscut preparator fizic lansează o ipoteză uluitoare: „Ce se întâmplă la Steaua pute! În fotbal circulă mult EPO”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urbano Lega pune sub semnul întrebării forma fizică a steliştilor
Urbano Lega pune sub semnul întrebării forma fizică a steliştilor

Urbano Lega, fostul preparator fizic al Universităţii Craiova, care a pregătit ani de-a rândul sportivi de talie mondială, suspectează că forma fizică de invidiat a jucătorilor Stelei în precedenta ediţie de campionat a fost susţinută de substanţe stimulative care se află pe lista interzisă.

UPDATE Imediat după ce a aflat de acuzele voalate pe care Urbano Lega le aduce propriilor jucători, Laurenţiu Reghecampf a replicat tăios: "Oamenii ăştia sunt prea mici şi vor să-şi facă publicitate pe spatele nostru. Nu băgăm în seama asemenea personaje, noi avem teste făcute şi în campionat şi în Europa. Niciodată nu am avut probleme şi dacă vor să se intereseze, să o facă. În rest, nu băgăm în seamă oameni fără niciun rezultat, nu are rost", a spus Reghecampf pentru ProSport.

Faptul că Steaua a câştigat la pas campionatul a stârnit multe semne de întrebare. Urbano Lega, fost preparator fizic al Universităţii Craiova, bănuieşte că pregătirea fizică extraordinară a jucătorilor Stelei, efectuată sub îndrumarea germanului Thomas Neubert, nu miroase deloc bine, semn că la mijloc este ceva suspect.

„E ştiut faptul că preparatorul fizic al Stelei e german. Mi-ar face mare plăcere să ştiu ce se găseşte în punguţele din care beau. N-a spus niciodată că antrenamentele se bazează pe rezistenţă, doar nu fac jucătorii căţărări. Se văd doar exerciţii simple pe care copiii le fac la orele de sport. Lucrul acesta pute! Când vorbesc de pregătire fizică, nu e cazul să învăţ de la nimeni pentru că lucrez de 45 de ani în domeniu. Ştiu cu certitudine că în fotbal circulă mult EPO!”, a spus Urbano Lega pe o reţea de socializare, citat de gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite