Prăbuşirea continuă pentru naţionala de handbal: înfrângere categorică la debutul lui Martin Ambros pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perianu
Perianu

De la bronzul mondial în 2015, tricolorele au ajuns să fie eliminate, încă din faza grupelor, la Jocurile Olimpice, iar acum au avut nevoie de 12 minute ca să marcheze un gol cu Serbia.

Cei care au crezut că schimbarea selecţionerului suedez, Tomas Ryde, cu spaniolul Martin Ambros (48 de ani) va rezolva, măcar printr-un şoc, problemele naţionalei feminine de handbal s-au înşelat.

Sub comanda noului antrenor, româncele participă, în aceste zile, într-un turneu amical găzduit de Olanda. Joi seara, la Eindhoven, România a întâlnit Serbia fără Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu şi Valentina Ardean-Elisei. Primele două au probleme medicale relativ minore, în timp ce ultima s-a operat la picior şi va lipsi în următoarele şase luni, urmând să rateze şi Campionatul European din Suedia.

Serbia a aliniat şi ea o garnitură din care au lipsit multe piese grele, însă echipa care a acuzat lipsa vedetelor a fost România. Chiper şi colegele ei au început extrem de slab şi au avut nevoie de 12 minute pentru a marca primul gol. Aşa s-a făcut că, în minutul 15, scorul era de 7-1 pentru Serbia. La pauză, tabela a arătat 13-7 pentru adversare.

Partea secundă a continuat şi mai rău pentru România care era condusă cu 21-11 în minutul 47. Abia pe finalul întâlnirii, tricolorele au reuşit să se apropie, pierzând la o diferenţă mai mică, scor 23-19.

Pentru tricolore au înscris: Chiper 7 goluri, Chintoan 4, Laslo 2, Tănăsie 2, Iuganu 1, Buceschi 1, Perianu 1, Popa 1.

Ce meciuri va mai juca România în Olanda

Vineri, 7 octombrie: România – Olanda B, ora 21.30

Sambata, 8 octombrie: România – Olanda, ora 16.30

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite