VIDEO Povestea singurei victorii a Simonei în faţa Serenei Williams. Pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep serena

Pe 22 octombrie 2014, în al doilea meci din Grupa Roşie de la Turneul Campionaleor, SImona Halep o spulbera pe Serena Williams, 6-0, 6-2

Adevărul.ro descria în felul următor ostilităţile din teren:

"Simona Halep s-a impus pentru prima dată în faţa Serenei Williams, aceasta din urmă suferind cea mai drastică înfrângere din carieră. Scorul a fost prea dur pentru realitatea din teren, însă meciul va rămâne consemnat drept unul dintre cele mai bune din istoria româncei. Cel dintâi set a fost ca o poezie pentru Simona Halep, care chiar dacă nu a strălucit prin joc, a fost lucidă şi a ştiut să speculeze fiecare greşeală a adversarei sale. Astfel, după doar 21 de minute, jucătoarea noastră parcursese deja jumătate din drumul victoriei. Al doilea set a adus primele acţiuni ale Serenei Williams care s-au reflectata pe tabelă, reuşind să cucerească două game-uri, singurele din confruntare"

Ca urmare a rezultatului, Williams a ajuns la mâna româncei pentru a mai prinde un loc în semifinale.

Calificată în penultmul act al competiţiei înaintea ultimului ei meci din grupă, Simona o putea elimina pe Serena, dacă ar fi cedat în două seturi în confruntarea cu Ana Ivanovici.  Românca a pierdut primul set, Ivanovici a sperat că o poate înlocui pe Serena în semifinale, însă Simona a egalat situaţia în setul doi, iar Williams a răsuflat uşurată. Chiar dacă a învins-o pe Halep cu 2-1, Ivanovici a fost eliminată, având un set mai puţin câştigat decât Williams în cele trei partide din grupă.

Astfel, Serena şi Simona s-au calificat împreună în semifinale şi, mai departe, în marea finală..

Din păcate pentru români, finala Turneului Campioanelor a fost una fără istoric.  Exceptând primele patru game-uri, în rest, meciul a fost dominat, de la un capăt la altul, de Serena Williams, care s-a impus cu 6-3, 6-0 

Simona şi Serena s-au întâlnit de 11 ori până acum. Serena are 10 victorii, în timp ce Simona una singură, o altă partidă, în 2015 la Indian Wells, nedisputându-se din cauza abandonului sportivei din SUA.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite