Postolache vrea să convingă alţi jucători să vorbească despre meciurile trucate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Postolache, care a afirmat în 2012 că a refuzat să participe la un meci trucat al fostei sale echipe Voinţa Sibiu, s-a retras din activitate pentru că nu şi-a mai găsit un alt angajament, fostul jucător fiind cooptat de FRF într-un program de prevenţie a blaturilor.

Ofiţerul de integritate al FRF, Costin Negraru, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că federaţia face un gest reparatoriu faţă de fostul fotbalist.

"FRF face un gest reparatoriu faţă de Marius Postolache, care în septembrie 2012 a dat dovadă de un curaj rar întâlnit pentru fotbalul românesc şi a vorbit despre meciurile trucate de echipa sa. El din momentul în care a vorbit nu şi-a mai găsit echipă. Vreau să-i mulţumesc pentru curajul pe care l-a avut şi că a trebuit să suporte jignirile unui sistem care nu a ştiut să aprecieze valoarea gestului său. Lucrurile s-au schimbat şi Marius Postolache va fi colaboratorul Federaţiei Române de Fotbal în prima campanie de prevenţie pe care FRF o organizează pe tema meciurilor trucate. Această campanie este destinată juniorilor membrilor afiliaţi, de peste 15 ani. Mesajul va ajunge în 23 de oraşe, vom sta de vorbă cu peste 3.000 de tineri jucători şi ne dorim ca acesta să fie un prim pas spre un fotbal mai curat", a declarat Negraru.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite