Porumboiu s-a retras din fotbal, nu şi din critica arbitrajului: "Tudor face aceleaşi nelegiuiri. E în starea lui penibilă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrain Porumboiu susţine că nu mai are treabă cu FC Vaslui, dar după meciul cu Dinamo a lansat un val de critici atât asupra jucătorilor, cât mai ales a arbitrilor.

“Dinamo a meritat clar victoria, scorul nu poate fi pus la îndoială. Vasluiul a jucat foarte slab, execrabil. Dacă se prezintă aşa în continuare, va fi vai şi amar de pielea lor. Dar e treaba lor, nu mai e treaba mea.Nu-i posibil să vezi la primul gol cum se dau cap în cap jucătorii de la Vaslui. Cordoş zici că e viorist, îi mai trebuie o vioară. Celălalt, Caue, mai bine pleca şi el după Jumisse", a spus Porumboiu.

El nu l-a uitat nici pe arbitrul întâlnirii. "Tudor continuă să facă aceleaşi nelegiuri. Astăzi a fost în starea lui penibilă, a făcut ceea ce ştie cel mai bine. Am pierdut un campionat din cauza lui Crăciunescu şi Tudor, măcar de aveau decenţa să nu-l mai trimită la meciul ăsta.Crăciunescu nu poate fi obiectiv niciodată, s-a dus la CCA doar să ciugulească. De asta mă bucur că m-am retras, mă felicit chiar. De ce să mai stau? Să văd mizeriile acestor indivizi?!”, a spus Adrian Porumboiu la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite