Porumboiu: "Arbitrul Kovacs s-a urinat pe Mircea Sandu şi Vasile Avram"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a terminat la egalitate meciul din deplasarea cu Astra Ploieşti şi a ieşit din lupta pentru titlu. Adrian Porumboiu a declanşat un atac dur la adresa arbitrilor Istan Kovacs şi Alexandru Deaconu, cei care, consideră finanţatorul lui FC Vaslui, au stopat echipa din drumul spre titlu.La meciul de aseară au asistat Mircea Sandu şi Vasile Avram.

"Avram nu poate spune mai mult şi-l înţeleg. Sandu şi Avram mi-au zis la telefon că maniera de arbitraj a lui Kovacs a fost jalnică. Aseară mi-au zis adevărul, acum s-au sucit.

Avram trebuia să spună ca Deaconu nu are ce caută pe lista FIFA. Oricine înţelege din discursul lui Avram că va lua nişte măsuri de faţadă. Arbitrul de aseară (n.r. de la Astra-FC Vaslui) s-a urinat şi pe Mircea Sandu şi pe Avram.

Dan Petrescu a facut numai nenorociri de cand este la Comisie. A promovat arbitri pe alte criterii decat cele profesionale. Orbuleţ şi Vidan sunt creaţia lui Dan Petrescu. A trebuit să fiu eu ţinta lui. E cazul să lase arbitrajul să se desfăşoare după normele secolului 21. Nu pot să merg mai departe cu supoziţiile, ştiu ce interese are Dan Petrescu, nu vreau să vorbesc acum despre asta", a declarat Adrian Porumboiu la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite