Portugalia a uitat de pandemie: Scene incredibile la Lisabona, dupa ce Sporting a luat titlul VIDEO

Portugalia a uitat de pandemie: Scene incredibile la Lisabona, dupa ce Sporting a luat titlul VIDEO

Pedro Goncalves, cel mai bun marcator al lui Sporting în campionat, cu 18 reuşite

Bucuria imensă a unui triumf aşteptat de 19 ani nu ţine cont de restricţii şi de măsuri sanitare. Asta s-a văzut, marţi seară, în Capitala Portugaliei.

Pandemia de coronavirus aduce nişte rezultate neaşteptate, în lumea fotbalului! Anul trecut, s-a produs „miracolul“ în Anglia, Liverpool devenind campioană în Premier League, după o aşteptare de 30 de ani. Iar acum, un triumf similar a avut loc, în Portugalia.
 
Sporting Lisabona, gruparea care l-a dat pe Cristiano Ronaldo lumii fotbalului, a cucerit titlul după 19 ani. Ultimul succes în întrecerea internă data din sezonul 2000-2001, când echipa era antrenată de Ladislau Boloni, iar în atac jucau formidabilii Marius Niculae şi Mario Jardel. Cristiano Ronaldo nu făcea atunci parte din lotul primei echipe a „leilor“. 
 
Câştigarea titlului de către Sporting a fost salutată, marţi seară, pe reţelele de socializare de Ronaldo: „Felicitări, campionilor!“. 
 
Iar în Lisabona, fanii echipei au ignorat orice fel de restricţie şi au celebrat un titlu aşteptat de 19 ani, după cum se poate vedea mai jos:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările