Popovici şi-a lăsat şi bunul prieten cu gura căscată: Cum a fost descris de Robert Glinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Popovici, rezultate fantastice la Mondialele de la Budapesta
David Popovici, rezultate fantastice la Mondialele de la Budapesta

David Popovici (17 ani) şi Robert Glinţă (25 de ani) sunt colegi la Clubul Sportiv Dinamo, unde se şi antrenează împreună. La Mondialele de la Budapesta, primul a scris istorie în nataţia mondială, iar cel de al doilea a arătat că nu trebuie să iei neapărat medalii şi trofee ca să fii campion.

Lotul României de nataţie, prezent la Mondialele de la Budapesta, se întarce, diseară, în ţară, fiind aşteptat la Salonul Oficial de la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“. Festivitatea de premiere va începe de la ora 21.05.

Până la revenirea sportivilor, în frunte cu David Popovici, dublu campion mondial în probele de 100 şi 200 de metri liber, colegul său, Robert Glinţă, a făcut o postare superbă pe contul său de Instagram, atât despre ceea ce s-a întâmplat la întrecerea găzduită de Ungaria, cât şi despre colegul şi bunul său prieten.

Robert Glinta FOTO EPA-EFE

Ce a scris Robert Glinţă?

*Adun experienţe bogate pe cea mai mare scenă, cu încă două finale la Campionatele Mondiale, la Budapesta. Mergem mai departe cu ochii încă pe marele premiu, cu mai multă energie şi motivaţie pentru a ne îndeplini obiectivele.

*Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi de regele David Popovici la acest campionat!

*Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi urmărit, celor care aţi venit să ne priviţi şi celor care v-aţi gândit la noi în aceste zile, voi sunteţi adevăraţii eroi care aţi făcut valuri (desigur, împreună cu David, care a făcut la valuri de aproape şi-a înecat concurenţa. Way to go giant!).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite