Popovici, amintire legată de Glinţă: „Îmi era ruşine...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Alex Nicodim
FOTO Inquam Photos / Alex Nicodim

La revenirea în ţară, David Popovici a vorbit şi despre colegul său alături de care a concurat la Campionatul Mondial de nataţie care i-a şi oferit primul său autograf.

David Popovici a povestit cum în urmă cu mai mulţi ani, atunci când era copil, i-a fost ruşine să îi ceară un autograf lui Robert Glinţă.

“Sunt onorat să pot să fiu numit idolul unor copii, şi eu am avut idolii mei. Când l-am văzut pe Robert îmi era era ruşine să cer să fac o poză cu el, să cer un autograf. Părinţii m-au împins. E şi el idolul multor copii. Robert atunci mi-a spus că a fost primul autograf pe care l-a dat vreodată. Încă îl am”, a povestit Popovici, relatează news.ro.

Popovici a precizat că cea mai bună decizie pentru el a fost faptul că a rămas în România, deoarece nataţia este un sport individual şi chimia este extrem de importantă cu oamenii alături de care lucrezi. Dublul campion mondial a fost întrebat şi ce ar alege între un bazin de înot şi o decoraţie. 

“Le-aş alege pe ambele. Sunt convins că avem resursele pentru asta. Construirea unor noi bazine şi punerea în folosinţă a celor părăsite reprezintă un obiectiv al meu”.  

Robert Glinţă i-a mulţumit lui Popovici că este contemporan cu el. Rezultatele sale reprezint un implus şi îi aduc de asemenea şi lui susţinere. 

“Sunt extrem de recunoscător, vă mulţumesc pentru toată susţinerea. Niciodată nu ne-am confruntat cu atât de multă susţinere. Acest campionat s-a simţit cu totul altfel. Niciodată nu m-am simţit şi eu atât de special, nu am avut atât de multă împingere de la spate. Şi asta e în mare măsură şi datorită lui David. Fără aceste rezultalele colosale nu aş fi avut această mare susţinere. Îţi mulţumesc ţie, că sunt contemporan cu tine, David”, a spus Glinţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite