Ponta: “I-am mulţumit lui Platini pentru sprijinul acordat în organizarea Campionatului European din 2020”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a anunţat că i-a mulţumit Preşedintelui UEFA, Michel Platini, pentru sprijinul acordat României în organizarea partidelor din Campionatul European de Fotbal - 2020, el precizând totodată ca aceasta este o oportunitate de promovare a Bucureştiului.

"La Tbilisi am avut ocazia să-i mulţumesc Preşedintelui UEFA Michel Platini pentru sprijinul acordat României în organizarea partidelor din Campionatul European 2020! Va fi o mare oportunitate de promovare pentru Bucureşti", a scris premierul, miercuri, pe pagina sa de Facebook, postând şi o poză alături de oficialul UEFA şi premierul georgian Irakli Garibaşvili. Totodată, el a subliniat faptul că această postare este un "Update (serios)" la una anterioară în care, comentând ironic o informaţie apărută în mass-media potrivit căreia fotbalistul Barcelonei Lionel Messi l-ar fi ignorat, a spus în glumă că din această cauză se teme ca Alina Gorghiu să nu îi ceară demisia. 

Prima reacţie a premierului Victor Ponta după meciul de la Tbilisi a venit, miercuri, prim-ministrul scriind pe pagina sa de Facebook că fotbalistul vedetă al echipei Barcelona Lionel Messi l-ar fi ignorat, făcând chiar şi o glumă pe acestă teamă şi afirmând că Alina Gorghiu îi va cere demisia. Premierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook că vedeta Messi, autor a două goluri în meciul de marţi de la Tbilisi dintre Barcelona şi Sevilla, nu l-a băgat în seamă la primirea trofeului. "Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna Gorghiu demisia!!!", a scris Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost, marţi seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona şi Sevilla, iar înainte de meci, premierul a participat la o cină oficială organizată de omologul său din Georgia, dar şi la o degustare de vinuri, a relatat Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite