Polonia, monopol la „fineţuri“ în WTA. O puştoaică de 18 ani a învins-o pe Halep în ancheta pentru „lovitura anului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, locul doi în ancheta care a desemnat cea mai frumoasă lovitură a anului în tenisul feminin.
Simona Halep, locul doi în ancheta care a desemnat cea mai frumoasă lovitură a anului în tenisul feminin.

Poloneza Agnieszka Radwanska are o demnă urmaşă în tenisul feminin: conaţionala sa, Iga Swiatek, în vârstă de doar 18 ani, a câştigat detaşat premiul pentru cea mai frumoasă lovitură a anului în tenisul feminin, trofeul fiind câştigat în trecut de cinci ori consecutiv de „Aga“.

Scurta de senzaţie reuşită de Swaitek, în aprilie, pe zgura de la Lugano, împotriva Kristynei Pliskova, a fost votată de 40% dintre fani în ancheta WTA, în timp ce lovitura Simonei Halep, de la Dubai, din partida cu Eugenie Bouchard, a adunat 31% dintre voturi, plasând-o pe româncă pe locul doi.

Svitolina a ocupat locul 3, cu 24% dintre voturi, cu o execuţie de la WTA Finals, în timp ce Patricia Ţig a terminat pe 4, cu 5% dintre voturi.

Iga Swiatek (60 WTA) a ocupat locul doi în preferinţele votanţilor pentru premiul „WTA Fan Favorite“, după Simona Halep, desemnată favorita fanilor pentru al treilea an consecutiv. Iga Swiatek şi Simona Halep s-au înfruntat pe terenurile cu zgură de la Roland Garros, în acest an, în optimi, românca impunându-se lejer, în minimum de seturi, la 1 şi la 0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite