Polo: România a pierdut şi cu Muntenegru la Jocurile Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România a pierdut al patrulea meci disputat la Jocurile Olimpice, contra Muntenegrului FOTO Reuters
România a pierdut al patrulea meci disputat la Jocurile Olimpice, contra Muntenegrului FOTO Reuters

Naţionala de polo a României a pierdut al patrulea meci desfăşurat la Jocurile Olimpice de la Londra. Tricolorii au cedat cu scorul de 8-12 şi mai au un singur meci de disputat în grupa B, contra Serbiei. Şansele de calificare în sferturi mai există doar matematic.

După victoria contra Marii Britanii şi înfrângerile contra SUA şi Ungariei, azi a mai venit o înfrângere. Oponentul României a fost Muntenegru, care nu a avut mari probleme cu echipa condusă de Istvan Kovacs. Tricolorii au pierdut trei din cele patru reprize, reuşind să termine la egalitate cu muntenegrenii doar ultima parte a jocului. Scorul final a fost de 12-8 în favoarea Muntenegrului (3-1, 2-1, 3-2, 4-4).

Cu toate că a pierdut, România a arătat un polo de calitate, la fel ca în precedentele întâlniri cu SUA, Ungaria sau Marea Britanie. Cel mai bun marcator al României a fost Diaconu cu trei reuşite, Negrean cu două goluri, Cosmin Radu, Matei şi Iosep cu câte un gol marcat.
În ultimul meci din grupă, România va juca împotriva Serbiei pe data de 6 august, care ar putea conta doar pentru palmares dacă Ungaria va învinge azi Marea Britanie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite